De unieke wow factor waarmee je opvalt in de massa? Plexiglas!Door een foto af te drukken op plexiglas creëer je extra diepte en uitstraling. Is dit waar? Zul je na het lezen van dit artikel zeggen: Ik wil mijn foto bestellen op plexiglas! Of ga je toch liever voor een foto printen op canvas? 

 

Wat is het verschil tussen een plexiglas print en een canvas print? 

 

Zijn er nou echt aanzienlijke verschillen voor beide? Moet ik gaan voor een plexiglas print of zal ik mijn foto printen op canvas? Het antwoord is simpel. Schoonheid en uiterlijk is in de ogen van de toeschouwer. Het is een kwestie van smaak.

 

Het zijn namelijk beide fantastische vormen van muurkunst, maar toch hebben ze hun eigen stijl. Tenzij je ze aan een muur hebt zien hangen, kun je misschien niet helemaal begrijpen hoe het eruit gaat zien, wat overigens volkomen begrijpelijk is. Wij gaan je toch proberen uit te leggen wat het verschil is tussen beide en zo kun je beslissen wat voor jou een mooier resultaat geeft. Plexiglas print en een canvas print hebben beide hun eigen voor- en nadelen. Het zijn behoorlijk verschillende formaten en welke je kiest, wordt bepaald door je interieur, maar ook je persoonlijke voorkeur. Lees nu verder en besluit daarna waar jij voor gaat. 

 

Wat is een canvas print?

 

We weten allemaal wat een canvas print is, althans hoe deze eruit ziet. Canvas is een ander woord voor een linnen doek op een houten frame. Heb je ooit geschilderd? Je hebt geen uitgebreide beginners gids voor schilderen nodig. Voor beginners begint het slechts met wat verf op het canvas te gooien. 

 

“Iedereen begint als amateurs, zelfs de meesters.”  

 

Het canvas printproces bestaat al heel lang, je kunt jouw favoriete kunstwerk op canvas laten printen. Het canvas is een van de populaire mainstream manieren geworden om bijvoorbeeld een ​​foto te presenteren, omdat het bijvoorbeeld ook veel goedkoper is dan het traditioneel inlijsten van een foto. Een canvas print geeft meer een ouderwetse look en veel mensen houden van deze stijl. 

 

Wat is een plexiglas print? 

 

Plexiglas is een volledig doorzichtig materiaal, een kunststof die algemeen bekend staat ​​als acryl en polycarbonaat. Het wordt vaak gebruikt in plaats van glas. Plexiglas prints zien er helder en glanzend uit, met licht dat door de plexiglasplaat op het beeld zelf reflecteert. Het ziet er veel duurder uit en voelt ook duurder aan, de kleur zal nauwkeuriger zijn, de levendigheid van een foto zal er meer uitgesproken uit zien. 

 

Een foto printen op plexiglas is ongetwijfeld een buitengewoon superieure en uiteindelijk meer verfijnde 21e-eeuwse versie van de vervaagde frameloze 20e-eeuwse print die er verleidelijk en mooi uitzag totdat ze werden blootgesteld aan de zon, stof, slijtage. 

Is het je opgevallen hoe de zonnestralen op glas kunnen reflecteren en een verblindende schittering kunnen veroorzaken? In plaats van het licht op te vangen en het recht in je ogen terug te kaatsen, verzacht het eerst en geeft het dan gewoon een prachtige glans. 

 

“Met plexiglas kun je niet fout gaan.

 

Deze moderne meesterwerken zien er beter uit, gaan langer mee en zijn simpelweg op alle mogelijke manieren superieur. Een foto afdrukken op plexiglas is iets waar je zeker geen spijt van krijgt. Verander jouw fijnste herinnering in een verbluffend meesterwerk.Een geweldig alternatief voor canvas waarmee je je favoriete afbeelding verandert namelijk direct in een prachtig blikvanger. Een print op plexiglas is perfect voor alle soorten digitale afbeeldingen. Kies echter voor de foto’s die heldere, stralende kleuren uitstralen en je zult merken dat je daarmee een fascinerende diepte zult bereiken.Een van de voordelen van afdrukken op plexiglas is dat het een zeer lichtgewicht materiaal is dat geen enorme ophanghaken nodig heeft om het aan de muur te hangen. Afdrukken op plexiglas is een geweldige oplossing een geweldige keuze is voor natte ruimtes. Zoals bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. In tegenstelling tot canvas is het OK als een paar spatten hun weg vinden naar je lievelingsfoto op de muur, omdat plexiglas 100% vochtbescherming biedt.

 

Wanneer je je interieur een persoonlijk tintje wilt geven, is dit ook een verlengstuk geeft u het niet alleen het gevoel dat het van u is u laat het ook lijken op een verlengstuk van jezelf. Een foto geprint op plexiglas geeft het interieur een modieus, fris, schoon gevoel. Wil je een saaie ruimte opfrissen, ga dan voor een de meest innovatieve stijlen het is echt NU! Creëer met je foto’s een mooi en verfijnd resultaat.

 

Wil je dus een lichtgevend effect aan je foto's toevoegen, kies dan voor het afdrukken van je foto’s op plexiglas. Wil je zorgen voor een strakke, moderne en levendige look die er teven look geweldig uitziet in moderne decors? Ga dan voor een plexiglas print. Een foto printen op plexiglas fotomontage zorgt voor de meeste mensen voor die unieke wow factor waarmee je opvalt in de massa.