Strak Wit

"Dit is een strak, mat witte fotolijst van 2cm breed en 2cm hoog. Deze lijst komt erg mooi uit met lichte foto's, zo creërt u een mooi geheel. Met deze lijst zit u eigenlijk altijd goed!"

Wij printen uw foto op hoogwaardig Fuji fotopapier van 280 grams. Daarna verstevigen wij altijd uw foto, zodat de foto later niet kan gaan 'golven' in de lijst.

U kunt ervoor kiezen uw foto in te lijsten i.c.m. een gebroken wit passé-partout. Ook hier gaan wij voor de beste kwaliteit. Het passé-partout is namelijk zuurvrij én kleurecht. Het behoudt dus altijd zijn kleur, ongeacht de plek waar de lijst hangt.

Wij voorzien uw fotolijst altijd van ontspiegeld kunstglas, men noemt dit ook wel acrylglas. Met ontspiegeld kunstglas haalt u alle reflecties uit uw beeld. Zo kan uw foto dus perfect naast een felle lamp hangen zonder dat dit ten koste gaat van uw foto.

Uiteraard is uw fotolijst voorzien van een ophanging. Bij de formaten 15x20cm én 20x30cm kunt u de lijst zowel neerzetten als ophangen. Deze formaten krijgen namelijk een poot zodat u hem ook kunt neerzetten. Alle grotere formaten krijgen een blokhaak en kunnen alleen opgehangen worden.

Verzendkosten? Nee, daar houden wij niet van. Deze nemen wij dus voor eigen rekening. Het bedrag dat u ziet is dus daadwerkelijk het bedrag dat u betaald.