Wie zijn wij?

 

Even voorstellen
Erg leuk dat wij ons mogen voorstellen. Wij zijn het bedrijf Anywall. De naam verklapt het misschien al een beetje, wij zijn namelijk het bedrijf dat wanddecoraties aanbiedt geschikt voor op elke muur. Voor de inrichting van uw kinderkamer tot aan een echte eyecatcher boven uw bureau, u bent bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben al de nodige jaren ervaring in de fotobranche en kregen het idee onze producten/diensten bij een groter publiek aan te bieden. Na lang wikken en wegen was uiteindelijk het ei gelegd en is de website Anywall geboren.

Uw eigen foto inlijsten
U kunt bij ons eenvoudig uw foto uploaden en laten inlijsten in één van onze 17 unieke fotolijsten. Wij printen uw foto, lijsten hem netjes in en leveren hem bij u thuis. Kortom, wij regelen alles.

Uw eigen foto laten printen op diversen materialen
Naast de fotolijsten kunt u bij ons ook uw eigen foto uploaden en laten printen op verschillende materialen zoals aluminium dibond, plexiglas en hout. Uiteraard is uw wanddecoratie voorzien van een luxe ophangsysteem en wordt deze netjes bij u afgeleverd.

Art Gallery met exclusieve kunst foto's
In onze Art Gallery vind u een grote collectie aan exclusieve kunst foto's welke u kunt bestellen 6 verschillende afwerkingen, waaronder aluminium dibond, plexiglas en canvas. Dit bieden wij aan in 4 verschillende formaten, namelijk 40x60cm, 60x90cm, 80x120cm en 100x150cm.