Vandaag Instagram Actie! Krijg nu 10% Korting op het Artwork "Woman With Butterflies". Bekijk hem snel in onze Art Collectie

Wie zijn wij?

 


Even voorstellen


Erg leuk dat wij ons mogen voorstellen. Wij zijn het bedrijf Anywall. De naam verklapt het misschien al een beetje, wij zijn namelijk het bedrijf dat wanddecoraties aanbiedt geschikt voor op elke muur. Voor de inrichting van uw kinderkamer tot aan een echte eyecatcher boven uw bureau, u bent bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben al de nodige jaren ervaring in de fotobranche en kregen het idee onze producten/diensten bij een groter publiek aan te bieden. Na lang wikken en wegen was uiteindelijk het ei gelegd en is de website Anywall geboren.

 

Uw eigen foto inlijsten

 

Heeft u altijd nog die ene foto welke u ingelijst wilde hebben, maar komt het er niet van naar uw plaatselijke lijstenmakerij te gaan? Laat ons dan uw foto inlijsten. Van de foto printen tot aan het afleveren, wij nemen alles voor u uit handen. U heeft bij ons de keuze uit 17 unieke fotolijsten en u kunt ervoor kiezen uw foto te combineren met een off-white passé-partout. U kunt ons zien als uw online lijstenmaker. Wij leveren uw inlijsting altijd binnen 3 werkdagen af en wij rekenen geen verzendkosten.Uw eigen foto laten printen op diversen materialen

 

Heeft u een leuke foto welke u op een luxe manier aan de muur wilt hebben? Laat ons dan uw foto printen één van de 6 beschikbare materialen. Van plexiglas tot aan hout en van canvas tot aan aluminium dibond, alles is mogelijk! Wij nemen alles voor u uit handen, u hoeft de foto alleen nog maar op te hangen. Wij leveren uw wanddecoratie altijd binnen 5 werkdagen bij u af en wij rekenen geen verzendkosten.

 

Online Art Gallery met exclusieve kunst foto's

 

Op zoek naar een echte eyecatcher voor aan de muur? Neem dan een kijkje in onze Art Gallery. Hier vind u een grote collectie aan exclusieve kunst foto’s welke u bij ons kunt bestellen op 6 verschillende afwerkingen. Van glanzend plexiglas tot aan een strakke inlijsting, alles is mogelijk! De foto’s zijn leverbaar op de formaten 40x60cm, 60x90cm, 80x120cm en 100x150cm. Wij garanderen de beste kwaliteit, en dat voor voor een scherpe prijs. U kunstwerk wordt altijd voorzien van een luxe ophangsysteem en de vrachtkosten nemen wij voor onze eigen rekening.